Pošli to ďalej...

Včera sme našli pred farou darček. Už druhý. S takouto kartičkou. Pre tých, čo ešte nevedia, tak je to výsledok nápadu našich šikovných dievčat. Akcia sa volá Pošli to ďalej a môžete ste si o nej prečítať v poslednom Farskom liste. Alebo tu :-) Ak ste nejaký darček už dostali, pridajte pod článok komentár, organizátorky sa určite potešia.

Máte radi prekvapenia? Určite ste už dostali darček, ktorý vás skutočne prekvapil, spôsobil vám neopakovateľný deň a na tvári sa vám rozlieva úsmev vždy, keď si naň spomeniete. Radostné chvíle nemôže zakryť rúško, pretože sú v našich myšlienkach a srdciach. Darujme aj my malé prekvapenie druhým. Bojujme proti negatívnym správam rozdávaním dobra. Kuchárky určite vedia, že trochu kvasu prekvasí celé cesto alebo milovníci záhrady môžu vidieť, že z malého zrnka dokáže vyrásť silný strom. (Mt 13, 31-34). Práve teraz máme vynikajúcu príležitosť. 

Pozývame vás do špeciálnej koronovej akcie Pošli to ďalej... Spočíva v modlitbe, obete a vďake spojenej s darovaním. Netreba chodiť ďaleko, pokojne stačí od vašich dverí k tým susedovým, kde mu necháte všetko zabalené s potrebnými inštrukciami, ktoré môžu byť na takejto kartičke:

Možno ste si taký darček už našli pri svojich dverách. Ak nie, máte vynikajúcu príležitosť byť prvý vo vašom okolí, kto známeho prekvapí. Ak máte veľa ľudí, ktorí by sa potešili a neviete si vybrať, pokojne môžete pripraviť aj viac taštičiek. Práve teraz máme šancu konkrétne a tvorivo rozdávať druhým radosť. Dúfam, že sa k nám pridáte. 

V. Šmatlavová a spol.