Oznamy 08.08.2021

220. výročie konsekrácie kostola: Budúcu nedeľu, na slávnosť nanebovzatia Panny Márie budeme sláviť v našej farnosti 220. výročie konsekrácie kostola sv. Jána Krstiteľa. Ďakovať za toto miesto modlitby budeme pri svätých omšiach a tiež popoludní pri adorácii.

Medzinárodná krížová cesta: 14. augusta, teda v sobotu, o 9:00 hod. sa môžete zúčastniť cezhraničnej krížovej cesty s poľskou farnosťou Zwardoň.

Upratovanie kostola: Ďakujeme veriacim zo skupiny č. 12 za upratovanie, výzdobu a milodar 70€. V budúcom týždni prosíme o upratovanie veriacich zo skupiny č. 13. (od Husara, od Potočára, od Tvardoša, u Cecha, u Kožaka).

Ohlášky: Sviatosť manželstva chcú prijať Dávid Matys zo Skalitého a Tamara Šmatlavová z Čierneho, Maroš Majchrák zo Skalitého a Marianna Ganderáková z Rakovej. Prosíme o modlitbu za týchto budúcich kresťanských manželov.

Benefičný koncert: Žilinská diecéza pozýva na Benefičný koncert pre katedrálu, ktorý sa uskutoční v sobotu 14. augusta o 19.45 v Katedrále Najsvätejšej Trojice v Žiline. Lístky je možné si zakúpiť na vrátnici Biskupského úradu v pracovných dňoch alebo sa dohodnúť telefonicky (Dušan Václav 0904/164 223). Plagát je na nástenke.