Oznamy 10.7.2022

Streda: V stredu bude celodenná adorácia od 8:00 do 17:00.

Zmena v svätých omšiach: V piatok bude svätá omša iba ráno o 07:05. Vzhľadom na to, že budú v tento deň 2 sobáše o 13:00 a o 16:00 hod., svätá omša večer bude zrušená.

Ohlášky: Sviatosť manželstva chcú uzavrieť Ján Kurek z Farnosti Poltár a Ivana Pajerová z Farnosti Skalité, ďalej Adam Gavlák a Barbora Papíková, obaja z Farnosti Skalité. Prosíme o modlitbu za týchto budúcich kresťanských manželov.

Púte: 15.-17. júla 2022 sa bude konať púť k Panne Márii Karmelskej v Domaniži. Počas púte bude možné prijať škapuliar. V sobotu pri večernej svätej omši novokňaz udelí svoje novokňazské požehnanie. Nedeľná svätá omša s otcom biskupom Petrom Beňom bude vysielaná v priamom prenose Televízie LUX. Bližšie informácie si môžete pozrieť na plagáte.

Žilinská diecéza a Farnosť Lednické Rovne pozývajú 23.-24. júla 2022 na púť ku kaplnke sv. Anny - je to už 13. ročník Diecéznej púte pri príležitosti Dňa starých rodičov a seniorov, ktorý vyhlásil Svätý Otec pred rokom. Bližšie informácie sú tiež na plagáte.

Upratovanie kostola: Ďakujeme za upratovanie a výzdobu kostola skupine č. 3 a za milodar 100 eur. Na budúci týždeň prosíme o upratovanie skupinu číslo 4. (od Kravjory, od Labasa, Kolónia).