Oznamy, 21.8.2022

Streda: V stredu bude celodenná adorácia od 8:00 do 17:00.

Púť do Litmanovej a Ľutiny: Oznamujeme prihláseným pútnikom, že budeme odchádzať dňa 29.8.2022. Autobus pôjde o 7.45 od Kožákovho mosta a bude postupne po zastávkach zbierať pútnikov. Cena za púť je 15 eur a sumu budeme vyberať pri nástupe do autobusu.

Prázdninová bodka: V sobotu pozývame všetky deti, ich rodičov aj starých rodičov na rozlúčku s letom a prázdninami, ktorá sa bude konať na Koščelisku. Pôjdeme spoločne o 9.00 od kaplnky na Kudlove, o 10.30 bude spoločná sv. omša a po nej bude spoločná opekačka a rôzne aktivity a hry. Prosíme, aby ste si doniesli niečo na opekanie. Kofola bude zabezpečená. Veríme, že sa k nám pridáte. Keďže budeme mať sv. omšu tam, ranná sv. omša v sobotu nebude.

Ohlášky: Sviatosť manželstva chcú uzavrieť Martin Husivarga z Vranova nad Topľou a Zuzana Franková zo Skalitého. Prosíme o modlitbu za týchto budúcich kresťanských manželov.

Upratovanie kostola: Ďakujeme za upratovanie a výzdobu kostola skupine č. 9 a za milodar 100 eur. Na budúci týždeň prosíme o upratovanie skupinu číslo 10 (Krčmisko, od Kreány po Kožakov most).