Oznamy, 16.10.2022




Misijné združenie: Misijné združenie Ducha Svätého pozýva na stretnutie v pondelok po svätej omši v kostole.

Streda: V stredu bude celodenná adorácia od 8.00 do 17.00. Nikodémova noc bude od 20.00 do 22.00.

Misijná nedeľa: Budúca nedeľa je misijnou nedeľou, pri sv. omšiach bude zbierka na misie a bude možnosť zakúpiť si aj misijné čokoládky a ponúknuť sa misijnou kávou. 

Katarínska zábava: Spoločenstvo rodičov ZŠ sv. Andreja Svorada a Benedikta Skalité vás srdečne pozýva na Katarínsku zábavu 26. 11. 2022 o 19,00 hod. v hoteli Koloniál. Bližšie informácie na plagátoch a web stránke školy.

Jasličková pobožnosť: Pozývame všetkých spevuchtivých Skaliťanov starších ako 15 rokov, ktorí by sa chceli zapojiť do realizácie Stretnutia pri jasličkách, aby sa cez zapísali do zoznamu, ktorý je umiestnený v sakristii kostola. Pridať sa a nechať na seba kontakt je možné do nedele 23. októbra. Tešíme sa na spoluprácu.

Detský zbor: Deti, ktoré radi spievajú, sa môžu zapojiť do detského zboru, ktorý bude doprevádzať nedeľné sväté omše. Stretnutie sa uskutoční v piatok (21. októbra) o 18.15 v pastoračnej miestnosti. Teší sa na Vás p. uč. Natálka.

Upratovanie kostola: Ďakujeme za upratovanie a výzdobu kostola skupine č. 17 a za milodar 70 eur. Na budúci týždeň prosíme o upratovanie skupinu číslo 18 (od Mikulov, Nižné Firky, spod Cesty).