Oznamy, 13.11.2022





Streda: V stredu bude aj celodenná adorácia od 8.00 do 17.00 a aj Nikodémova noc od 20.00 do 22.00. Keďže som tento týždeň vo farnosti sám a zastupujem aj Svrčinovec, školská sv. omša ráno nebude.

Štvrtok: Vo štvrtok je štátny sviatok. Svätá omša bude iba ráno o 7:05.

Žalmisti: Stretnutie žalmistov-detí aj s rodičmi bude v stredu po sv. omši v pastoračnej miestnosti v škole. Stretnutie žalmistov-dospelých bude v piatok po večernej sv. omši v pastoračnej miestnosti.

Večeradlo: Modlitba večeradla bude v piatok o 16:20 v kostole.

Nedeľa Krista Kráľa: Na sviatok Krista Kráľa po sv. omši o 10.00 bude modlitba Zasvätenia Najsv. Srdcu Ježišovmu. Pri tejto modlitbe možno za obvyklých podmienok získať odpustky. V sobotu 19. 11. 2022 budeme v našej diecéze sláviť už 37. svetový deň mládeže počas tzv. "Kráľovského dňa". Všetkých mladých otec biskup pozýva na stretnutie do diecézneho centra (biskupský úrad) a Katedrály Najsvätejšej Trojice v Žiline. Program a podrobnejšie informácie nájdete na: facebook, instagram a https://mladez.dcza.sk/

Organový koncert: Minulý rok sme realizovali opravu organa. Pri príležitosti Nedele Krista Kráľa sme pre Vás pripravili o 14.00 organový koncert, pri ktorom budeme mať možnosť počuť tóny nášho organa pri skladbách známych autorov ako Bach, Peeters, Vivaldi. Na organe bude hrať Mgr. Art. Marta Gáborová, profesorka organa z Konzervatória v Žiline, ktorá bola aj profesorkou nášho pána kaplána Štefana počas jeho štúdií organa na konzervatóriu. Srdečne Vás pozývame na tento koncert, ktorým si chceme uctiť Krista Kráľa a zároveň aj našich predkov na Skalitom, vďaka ktorým máme organ.

Katarínska zábava: Spoločenstvo rodičov ZŠ sv. Andreja Svorada a Benedikta Skalité vás srdečne pozýva na Katarínsku zábavu 26. 11. 2022 o 19,00 hod. v hoteli Koloniál. Bližšie informácie na plagátoch a web stránke školy. Výťažok bude použitý na rozvoj cirkevnej školy.

Upratovanie kostola: Ďakujeme za upratovanie a výzdobu kostola skupine č. 21. Na budúci týždeň prosíme o upratovanie skupinu číslo 22 (od Chovanca, Potok).