Oznamy, 3.3.2024



Prvá nedeľa: Dnes je prvá nedeľa v mesiaci. Po tretej svätej omši bude adorácia do 15:00. Od 14:15 pozývame na spoločnú modlitbu posvätného ruženca. Dnes je prvonedeľná zbierka na potreby chrámu a na dokončenie múru pred kostolom.

Spoveď chorých: V tomto týždni v piatok navštívime chorých.
 
Streda: V stredu bude celodenná adorácia od 8.00 do 17.00 a aj Nikodémova noc od 20.00 do 22.00.

Krížová cesta: V piatok začneme modlitbu krížovej cesty o 16:40. V nedeľu krížová cesta začne o 11.00 a budeme sa ju modliť podľa stavov. Budúcu nedeľu sa bude predmodlievať spoločenstvo Horizont.

Krížová cesta pre mužov: Pozývame na tzv. chlapskú krížovú cestu. Stretneme sa iba muži a chlapci v piatok o 19:00 na parkovisku pri kostole. Nezabudnite si čelovku a čaj v termoske.

Krížové cesty pre deti: Spoločenstvo rodičov pozýva na detské krížové cesty. Stretneme sa každú pôstnu nedeľu o 14.00 na parkovisku pri kostole a vyrazíme objavovať krížové cesty v okolí. Treba si zabezpečiť odvoz. Text krížovej cesty sa budú predmodlievať deti.

Manželská duchovná obnova: Srdečne pozývame manželov na duchovnú obnovu, ktorá bude v sobotu 16.3. 2024 v budove ZUŠ (bývalá svadobka). Prednášky povedie skúsený psychológ Mgr. Mário Schwarz, PhD. Súčasťou obnovy bude aj výborný guľáš od našich poľovníkov.

Chvály: V sobotu po večernej sv. omši Vás pozývame na spoločnú modlitbu chvál. Pridajte sa k nám v spoločnej oslave nášho Pána.  

Paškály: Rodina Nepoškvrnenej ponúka na predaj malé paškály (1 kus za 3 €). Objednať sa dajú u pani Agnesy Gocálovej.

Upratovanie kostola: Ďakujeme za upratovanie skupine č. 5. Zmena! Budúci týždeň prosíme o upratovanie skupinu č. 6 (od Čaňa, od Kepusa, celá Poľana). Veľkonočné upratovanie tento rok zabezpečia skupiny č. 3 a 4.