Oznamy, 14.4.2024


Zmena sv. omší: Na budúci týždeň budú sv. omše od po-pia iba ráno o 7.05. Zmena je kvôli tomu, že dávame duchovné obnovy triedam na CZŠ. Z tohto dôvodu bude zatvorená v pondelok aj farská kancelária.

Misijné združenie: Misijné združenie Ducha Svätého pozýva na stretnutie v pondelok po rannej svätej omši v kostole. Na budúcu nedeľu máme zbierku na seminár.

Týždeň modlitieb za duchovné povolania: V týždni pred Nedeľou Dobrého pastiera sa zvlášť modlíme a vyprosujeme nové duchovné povolania.

Streda: V stredu bude celodenná adorácia a aj Nikodémova noc od 20:00 do 22:00.

Piatok: V piatok večer o 18.00 bude nácvik piesní detí pre 1SP v budove CZŠ.

Chvály: V sobotu po večernej sv. omši Vás pozývame na modlitbu chvál.

Púť na Živčákovú: Ružencové bratstvo pozýva 1.5.2024 na jarnú púť k Márii Matke Cirkvi na Živčákovú. Autobus pôjde v sobotu ráno o 7.00 od Kožákovho mosta a postupne po zastávkach bude brať pútnikov. Pútnici sa vyvezú až na horu. Cena za púť je 10 eur a zapisuje a platí sa v sakristii u kostolníkov.

Ohlášky: Sviatosť manželstva chcú uzavrieť, Michal Krčmár a Jana Švancárová, obaja zo Skalitého. Prosíme o modlitbu za týchto budúcich novomanželov.

Upratovanie kostola: Ďakujeme za upratovanie skupine č. 10. Budúci týždeň prosíme o upratovanie skupinu č. 11 (za Mostom, za Kocurami, u Gamrota, Bory).